WELKOM BIJ HERBERG MANEGE VAN LOON
Stelt u zich eens voor: een achtertuin die bestaat uit Nationaal park de Loonse en Drunense duinen. Wij laten ons al 45 jaar door deze mooie omgeving inspireren.

Natuurpoort Herberg Manege van Loon Ligt vlak bij de steden Tilburg, Waalwijk en 's Hertogenbosch. Ook de Efteling ligt op een steenworp afstand. Onze gezellige horecagelegenheid en parkeerplaats grenzen direct aan de zuidkant van Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen. Wij zijn daarom hét startpunt voor al uw activiteiten in de Loonse en Drunense Duinen. U kunt bij ons genieten van échte Brabantse gezelligheid!

Nationaal Park de Loonse en Drunense duinen ligt in Noord-Brabant, tussen Loon op Zand, Kaatsheuvel en Drunen en is bij uitstek geschikt voor de ruitersport met volop ruiterpaden en aanlegplaatsen. Ook aan fietsers en wandelaars, MTBers en menners bieden wij en het park ruime mogelijkheden.

Voor onze buitenritten staan er 75 betrouwbare paarden voor u klaar. Het paardenwelzijn staat bij ons hoog in het vaandel.

Bekijk onze kalender voor diverse acties, evenementen en buitenritten!

______________________ _
VOORJAARS-KLAPPER!

2-uursrit zaterdag 21 maart
13.00 - 15.00 uur

Paard/pony slechts € 22,50
________________________

Onze website wordt helaas niet goed weergegeven op een smartphone of tablet. Wij zijn hier mee bezig, excuses voor het ongemak.

Eetcafé

Streekproducten restaurant
www.natuurlijkinloon.nl

Natuurpoort
NP Loonse en Drunense Duinen

Gelegen aan diverse routes
Wandelen, fietsen, MTBen, paardrijden en mennen


Meld u hier aan voor de nieuwsbrief